Om gogoZULU

S A W U B O N A!

På denne turen til Afrika skal vi ikke følge i Stanley og Livingstones fotspor. Vi skal derimot vandre i fotsporene til Mari Maurstad.

 

Det hele begynte i desember 2004. Da var Mari på safari i Sør-Afrika. Hun fikk ikke bare oppleve de ville dyrene, men også skyggesiden av landet. Dette møtet forandret Maris syn på verdier i livet - samtidig som det forandret livet til stadig flere fadderbarn og deres store familier i Zululand.

 

I februar 2005 var organisasjonen Zulufadder en realitet. Jeg skal ikke gå i detaljer, men anbefaler å lese mer på hjemmesiden zulufadder.no. På denne turen skal Else og jeg ta dere med på innsiden av Zululand. Vi skal besøke fadderbarn og se hvordan deres hverdag er, vi skal i barnehagen og leke med 40 skjønne små, vi skal hjelpe til med skolebarnas daglige lunsj, høre dem synge og ikke minst se privatskolen Gratton, hvor det nå går 30 fadderbarn som får skikkelig skolegang og en flott start på livet.

 

Else og jeg “oppdaget” Zulufadder ved en tilfeldighet i 2008. Silvia (daglig leder) må fremdeles slite med oss noen uker hvert år. Vi får bare ikke nok av Zululand. Og vi ser at det nytter...

 

Men Zululand er mer enn bare fattige barn.  Zuluene er et stolt, flott folkeferd med mye glede, sang og musikk. Og større opplevelse enn å se ville dyr i sitt rette element, finnes knapt.

 

Naturen er vakker, Det indiske hav innbyr til en dukkert, maten er god og vinen er billig!!

Vi gleder oss til å vise frem alt dette!

 

Hilsen Else og Jannicke

 

Om gogoZULU

 

 

Mer informasjon

Submitting Form...

The server encountered an error.

Informasjonen er sendt.

Meny